Werken bij

Hoogwaardige apparatuur is slechts een deel van het succes. Het uiteindelijke resultaat wordt gevormd door de expertise en betrokkenheid van de mensen achter de knoppen.
Ben jij tot over je oren gepassioneerd door alles wat met audio, licht of video te maken heeft? Heb je professionele kennis en ervaring op het gebied van professionele AV-techniek?
Solliciteer dan nu!
Vacature Audiotech NIEUW LOGO

Vacature Audiotechnicus

Als audiotechnicus bij ShowLine ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de audiofaciliteiten tijdens onze uiteenlopende projecten.

Daarbij schroom je niet om de collega’s van licht en video te assisteren waar nodig. Je zult nauw samenwerken met ons ervaren team en ander technisch (freelance-) personeel om ervoor te zorgen dat de audiotechnische aspecten van elk event voldoen aan de hoogste normen. 

Vacature Lichttech NIEUW LOGO

Vacature Lichttechnicus

Als lichttechnicus bij ShowLine ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van lichtfaciliteiten tijdens onze uiteenlopende projecten. Hierbij schroom je niet om je collega’s van audio en en video te ondersteunen waar nodig.


Je zult nauw samenwerken met ons ervaren team en ander technisch (freelance-) personeel om ervoor te zorgen dat de lichttechnische aspecten van elk event voldoen aan de hoogste normen.