Sfeerlicht

Evenementen worden steeds meer een totaalervaring, waarbij de sfeer en beleving essentieel zijn voor de waardering van uw evenement door de bezoekers.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor AV-faciliteiten, maar ook voor op maat gemaakte sfeerlichtobjecten dat uw evenement naar een hoger niveau tilt. Met een uitgebreide voorraad verlichte sfeerobjecten kunnen we de beleving van uw evenement versterken, of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, een business-avond of een grootschalig festival.

Vooraanstaande bedrijven en bekende evenementen zoals Sziget Festival Budapest, Festival Mundial, Zwarte Cross Festival en Dauwpop maken al jaren graag gebruik van onze unieke sfeerlichtobjecten.

Happy Flags

Showline Verlichte Vlaggen

De Verlichte Vlaggen zijn op vele manieren in te zetten en geven een feestelijk gevoel.

Candle Lights

Showline Verlichte Kaarsen

De Verlichte kaarsen zijn zowel staand als hangend in te zetten als eyecatcher, in 4 verschillende kleuren.

Showline Verlichte Roos Staand

Showline Verlichte Rozen

De Showline Verlichte Roos kan zowel staand als hangend ingezet worden, waarbij hij zowel bij daglicht als bij nacht een decoratieve functie inneemt.

Sfeerlicht Showline Verlichte Lampenkap Productfoto

Showline Verlichte Lampenkappen

De Verlichte Lampenkappen zijn de eyecatcher in grote evenementenhallen en feesttenten. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren is er altijd een kleur (-combinatie) die past bij het thema.

IMG 1247 Uitsnede(30X40)

Showline Verlichte Strikken

De Verlichte Strikken geven aan ieder jubileum of opening nét dat beetje meer.