Vacature Audiotechnicus

Showline B.V. is dé partner voor het realiseren van de optimale audiovisuele beleving door het bieden van technische oplossingen in audio- licht-, videofaciliteiten en sfeerobjecten.

Wij faciliteren een uiteenlopende klantenkring, bestaande uit corporate events, broadcasting, festivals, theaters & concerten. Denk hierbij aan het Prinsengrachtconcert, producties voor Omroep GLD, diverse podia op de Zwarte Cross en theatertours voor Friendly Fire.

Onze klanten waarderen ons om onze structurele aanpak, flexibiliteit, meedenkendheid, creativiteit en bovenal professionaliteit door expertise en kwalitatief hoogwaardige materialen.

WAT GA JE DOEN?

Als audiotechnicus bij Showline ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de audiofaciliteiten tijdens onze uiteenlopende projecten. Daarbij schroom je niet om de collega’s van licht en video te assisteren waar nodig. Je zult nauw samenwerken met ons ervaren team en ander technisch (freelance-) personeel om ervoor te zorgen dat de audiotechnische aspecten van elk event voldoen aan de hoogste normen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Het ontwerpen en implementeren van audiosystemen voor uiteenlopende opdrachtgevers en locaties. Het opbouwen, configureren, bedienen en afbouwen van audio-apparatuur tijdens evenementen en het oplossen van eventuele technische problemen. Het onderhouden van de audio-apparatuur op onze technische dienst. Samenwerken met collega-technici en (event-) producenten om een vlotte uitvoering van het evenement te garanderen. 

DIT BEN JIJ

Je hebt relevante ervaring als audiotechnicus in de evenementenbranche. Je hebt (uitgebreide) kennis van audio-apparatuur en audio- en netwerkprotocollen.

Je hebt een zelfstandige werkhouding, verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van werken in een team. 

Je hebt passie voor het vak en de evenementenbranche, waarbij je bereid bent te reizen en te werken op onregelmatige werktijden.
Je bezit goede communicatieve vaardigheden en hebt een gezonde dosis humor.

Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Rijbewijs C(E) is een pre. Het is een pre als je allround affiniteit met licht- en videotechniek hebt.

DIT BIEDEN WIJ

Een uitdagende functie in een dynamische, creatieve en groeiende organisatie.
Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling zoals trainingen, cursussen en het behalen van certificaten.

Kans om deel uit te maken van impactvolle projecten in de evenementenbranche.
Een fijne werkomgeving met gezellige (freelance-) collega’s. Een jaarlijks legendarisch personeelsfeest.

SOLLICITATIE PROCEDURE

Wij beoordelen onze sollicitaties doorlopend, schroom dus niet om van je te laten horen!

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV & motivatie naar info@showline.nl