MENU
Audiovisueel

 Projecten

Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende projecten. 
Hierbij bieden we te allen tijde een totaaloplossing op maat. 
Voor de audiovisuele ondersteuning van uw bedrijfspresentaties is immers een andere aanpak vereist dan van een groot bedrijfsfeest, modeshow of gala in een kerk.

Verder hebben wij door alle wereldtournees met Nederlands grootste dansgezelschap Introdans, een ruime internationale ervaring op technisch gebied. Ook hebben we in het buitenland diverse productiewerkzaamheden en beursstands geleverd voor Playseats, van Hamburg tot Las Vegas.

 

Voor een impressie van de projectenwaar we aan mee mochten werken, kijk dan bij referenties.

 

 

Losse verhuur

Bij ons bent u aan het juiste adres voor losse verhuur van alle mogelijke audiovisuele apparatuur. Denk hierbij aan licht, geluid en videoapparatuur met alle bijbehorende infrastructuur.

 

Ons assortiment varieert van conventioneel en intelligent licht tot plasma-schermen en van presentatiesets tot geavanceerde audiosystemen voor buitenpodium of kerk.

Voor iedere toepassing heeft u andere apparatuur nodig.

We geven u graag een passend advies. Wij werken uitsluitend met A-merk apparatuur en hebben een eigen technische dienst voor onderhoud ervan.

 

 

Verkoop

Wilt u zelf audiovisuele apparatuur aanschaffen? Ook dan kunt u bij ons terecht. 

Wij bieden een totaaloplossing naar uw wens en budget, van winkelinrichting tot geluidsinstallaties in kerk of kroeg. Desgewenst inclusief levering en montage/ installatie op locatie, zodat u er geen omkijken naar heeft.