MENU
Sfeerlicht

 

Evenementen worden meer en meer een totaal-beleving, waarbij sfeer en beleving essentieel zijn voor de waardering van uw evenement door bezoekers.

 

Unieke sfeerlichtobjecten 

Naast AV-producties leveren wij sfeerlicht op maat voor uw evenement. 
Wij bezitten een grote voorraad verlichte sfeerobjecten, die de beleving van uw evenement naar een hoogtepunt kunnen brengen, maar ook uw bedrijfspresentatie of business-avond net dat beetje extra geven.

 

Bedrijven & stichtingen als Ruimzicht, Monuta, ACCU en De Graafschap Betaald Voetbal maar ook grote evenementen zoals Sziget Festival Budapest, Festival Mundial, Zwarte Cross Festival & Dauwpop maakten al gebruik van onze sfeerlichtobjecten, zoals de Verlichte Vlaggen, Verlichte Kaarsen, Verlichte paraplu's. Engelse Lantaarns, Verlichte Schommels, Levensgrote Lampenkappen & Verlichte Strikken.

 

Voor meer informatie over de toepassing van de verschillende sfeerlichtobjecten op uw evenement denken wij graag met u mee! 

 

Op maat!

Naast de unieke sfeerlichtobjecten ontwikkelen we jaarlijks voor nationale en internationale klanten lichtroutes op maat. Door optiomaal gebruik te maken van de omgeving en het op maat maken van de lichtobjecten creeeren we samen met onze klanten een magische beleving voor jong & oud.
Meer sfeerimpressies van dit specialisme vindt u hier:
Zoo Lights Osnabruck
Burgers' Light