MENU
Online & hybride

De huidige overheidsmaatregelen maken het helaas onmogelijk om met velen samen te komen. Daardoor zijn online en hybride evenement niet meer weg te denken uit onze samenleving.

 

De techniek speelt een sleutelrol bij het mogelijk maken van een online of hybride evenement. ShowLine heeft alle technische faciliteiten en de specialisten in huis om online en hybride evenementen bij u op locatie tot in perfectie mogelijk te maken.

 

Van webinar of vergadering met een enkele camera tot een volledig online congres met meerdere camera’s, achtergrond beeldschermen en interactie met uw deelnemers. Denk hierbij aan livechat, Q&A of realtime polls. Uiteraard hoeven uw (gast-) sprekers niet aanwezig te zijn op de locatie, maar is het mogelijk om hen ‘van afstand’ te laten deelnemen aan het evenement.

 

Voorbereiding is essentieel bij de productie van een online evenement. Hierbij helpen wij u graag; van assistentie bij het maken van content of het draaiboek tot het volledig produceren van het evenement inclusief regisseur en/ of showcaller.

 

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.