MENU
Projecten

 Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende projecten. 
Hierbij bieden we te allen tijde een totaaloplossing op maat. 
Voor de audiovisuele ondersteuning van uw bedrijfspresentaties is immers een andere aanpak vereist dan van een groot bedrijfsfeest, modeshow of gala in een kerk.

Verder hebben wij door alle wereldtournees met Nederlands grootste dansgezelschap Introdans, een ruime internationale ervaring op technisch gebied. Ook hebben we in het buitenland diverse productiewerkzaamheden en beursstands geleverd voor Playseats, van Hamburg tot Las Vegas.

 

Naast AV-producties leveren wij sfeerlicht op maat voor uw evenement. Evenementen worden meer en meer een totaal-beleving, waarbij sfeer en beleving essentieel zijn voor de waardering van uw evenement door bezoekers. Wij bezitten een grote voorraad verlichte sfeerobjecten, die de beleving van uw evenement naar een hoogtepunt kunnen brengen, maar ook uw bedrijfspresentatie of business-avond net dat beetje extra geven. Bedrijven & stichtingen als Ruimzicht, Monuta, ACCU en De Graafschap Betaald Voetbal maar ook grote evenementen zoals Sziget Festival Budapest, Festival Mundial, Zwarte Cross Festival & Dauwpop maakten al gebruik van onder andere verlichte kaarsen, Plulights en de Authentieke Engelse Lantaarns.

 

Voor een impressie van deze objecten kijk bij referenties, of informeer naar de mogelijkheden.